SENIOR EXPO – PRIMUL TARG DEDICAT SENIORILOR DIN ROMANIA

PROGRAM SENIOR EXPO_2016_cu sigle

 

 

ASIROM VIG a lansat o asigurare de sanatate

Compania ASIROM Vienna Insurance Group a anuntat lansarea asigurarii Aromedica Posta, un produs dezvoltat in parteneriat cu Posta Romana Broker de Asigurare (PRBA) si Medical Ocupational (MEDOC), distribuit printr-o retea de peste 200 de oficii postale din Romania.

“Asigurarile de sanatate reprezinta o nisa cu potential semnificativ in Romania, iar ASIROM va continua sa dezvolte produse si sa aloce resurse in aceasta directie”, a declarat Daniela MEGHEA, Vicepresedinte ASIROM.

Aromedica Posta are o prima anuala de 450 lei si ofera acces la o retea nationala de peste 1.000 de furnizori privati de serviciile medicale si decontare directa, intre clinica si asigurator.

“Asigurarea privata de sanatate reprezinta o completare necesara a structurii de asigurari sociale, oferind acces facil la sistemul privat de sanatate, un domeniu dinamic si inovator care aduce valoare sistemului de sanatate national privit ca un intreg. Aromedica Posta are o prima anuala de 450 lei, iar scopul acestui pret avantajos este de a accentua necesitatea si utilitatea produselor de acest tip in randul clientilor. De multe ori o vizita la medic si cateva analize standard te pot costa mai mult de 450 lei. Aromedica Posta este o asigurare cu acces facil la sistemul medical privat si un pret accesibil”, a explicat Daniela MEGHEA.

Asigurarea include servicii medicale in ambulatoriu (consultatii de specialitate, analize de laborator, ecografii, radiologie, radioscopie, screening cancer etc.), cat si spitalizare in unitati private si publice, tratamente stomatologice, consultatii oftalmologice si dipozitive de protezare pentru vaz si auz, fiind solutia optima de asigurare.

Toate programarile si informatiile necesare sunt disponibile printr-un call center dedicat, cu program non-stop, astfel asiguratul poate cere informatii medicale oricand si are la dispozitie tot istoricul sau medical.

Conform ASIROM, noua polita de sanatate a fost conceputa pentru a oferi asiguratilor protectie pentru imbolnaviri neasteptate, vatamari corporale in urma accidentelor, precum si posibilitatea de a preveni imbolnavirile prin consultatii si investigatii medicale anuale.

ASIROM este parte a grupului Vienna Insurance Group, lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est, alaturandu-se inca din 2007 celor 50 de companii din regiune care consolideaza echipa VIG.(preluare www.1Asig.ro)

 

MEDOC a organizat lansarea in Romania a testului de sange ImuPro 300

ImuPro
ImuPro
previous arrow
next arrow
Slider

MEDOC a organizat cel mai asteptat eveniment din spatiul medical autohton – lansarea oficiala in Romania a testului de sange ImuPro 300. Intr-un spatiu extrem de generos, gazonul verde si cerul liber inlocuind o banala sala de prezentare, echipa MEDOC, condusa de directorul general Anda Belicciu, a realizat o intalnire a celor mai importanti lideri din administratiile centrelor medicale din Romania.

ImuPro. este un test de sange inovativ care se prelucreaza in Germania pentru 271 de alimente si aditivi si care poate arata gradul de intoleranta la mancare al organismului, adica ce mancare este benefica si ce mancare creeaza reale probleme de sanatate.

ImuPro. poate detecta alergiile alimentare cu efect intarziat. Printr-o analiza de sange extinsa, ImuPro identifica nivelurile ridicate de anticorpi IgG specifici pentru anumite alimente, creand un profil personal al imunitatii alimentare (“ImuPro 300”). Acum, acest test este oferit si in Romania, prin intermediul ImuPro Distribution.

“Intrebarea decisiva este: Care este cauza bolilor cronice si cum sunt acestea declansate? Afectiunile cronice vor putea fi controlate, numai dupa ce va fi descoperit un raspuns la aceasta intrebare. Acum, acest raspuns este foarte simplu: in Romania, printr-un singur test de sange ImuPro 300. “, a declarat Dr. Camille Lieners, reprezentant ImuPro Germania.

In Romania, proba de sange necesara pentru efectuarea testului ImuPro 300. va fi colectata in clinicile acreditate ImuPro. si prelucrata in laboratoarele EvoMed Germania. Rezultatul testului va fi disponibil la maximum doua saptamani de la colectare.

Media 1Media 2

Sistemul de testare ImuPro 300. 300 ofera profilul imunologic alimentar

Cu ajutorul testului sangvin se pot constata intolerante individuale fata de 272 de alimente si aditivi diferiti. Rezultatele sunt astfel sintetizate incat fiecare pacient sa-si poata primi “profilul imun” personal alaturi de un plan individual de alimentatie.
Recent, cercetatorii au stabilit o legatura intre intolerantele alimentare si diverse afectiuni, cum ar fi: supragreutate si obezitate, sindromul de “oboseala cronic”, diabetul zaharat tip II, fibromialgia, bolile reumatice, afectiunile articulare, bolile dermatologice, precum neurodermita si psoriazisul, bolile cronice gastro-intestinale.
Modul in care se face modificarea alimentatiei este simplu: se evita alimentele fata de care au fost depistate intolerante, sistemul imun este astfel decongestionat, iar afectiunile cronice sufera o imbunatatire evidenta, mergand pana la disparitia simptomelor. Rezultatele unui studiu arata ca, dintre 231 de pacienti testatI, 81,4% au prezentat o scadere ponderala medie de 3,6-4 kg, iar la 41 pana la 84,17% starea de sanatate s-a imbunatatit simtitor.

Media 1Media 3

Mancarea sanatoasa poate imbolnavi

Laptele este un aliment sanatos, dar nu pentru oricine. Ceea ce pentru multi reprezinta sursa ideala de calciu, pentru altii reprezinta o cauza de imbolnavire. Salata Ruccola, devenita cunoscuta in Romania prin intermediul restaurantelor italienesti, contine principii nutritive importante, dar poate reprezenta o problema pentru unii dintre noi. Cine s-ar fi gandit ca drojdia continuta in banala paine poate duce la aparitia unei intolerante si ca singura alternativa este maiaua? Chiar si cea mai buna rosie poate fi exclusa din meniul unora. De vina pentru toate acestea sunt intolerantele alimentare. Unele alimente pot declansa anumite reactii la nivelul organismului, ce au drept consecinta aparitia unor boli cronice.

Cum apar intolerantele alimentare

Sistemul imun este o masinarie ingenioasa. El impiedica aparitia infectiilor produse de bacterii, virusuri, fungi si paraziti. In cazul intolerantelor insa, lucrurile stau cu totul altfel: organismul raspunde la prezenta unei substante straine cu o reactie de aparare patologic exacerbata. O astfel de reactie apare si in cazul unor alimente, de altfel inofensive. In final, aceasta reactie patologica se cronicizeaza, prejudiciind sanatatea si starea de bine a pacientului.

Media 4

Care poate fi ajutorul lui ImuPro 300.

Testul sanguin ImuPro 300. poate stabili pentru fiecare dintre pacientii testati daca exista intoleranta sau nu. Cu un singur test pot fi verificate 272 de alimente diferite si substante aditionale, fapt unic in Romania pana in prezent. Rezultatele sunt astfel sintetizate incat fiecare pacient sa-si poata primi “profilul imunopersonal”. ImuPro 300. este prescurtarea obtinuta prin asocierea cuvintelor “imun”, profil si a numarului aproximativ de alimente fata de care se face testarea. Dupa testare, vor fi excluse din hrana cotidiana alimentele fata de care exista intolerante.
Rezultatul testului nu trebuie sa sperie pe nimeni, pentru ca orice aliment ce va fi scos din dieta zilnica poate fi inlocuit cu unul sanatos. O recomandare a nutritionistilor ar fi sa consumam de mai multe ori pe zi produse din cereale si cartofi din belsug, cinci portii de legume, fructe si lactate zilnic, mai putina carne, mezeluri si oua, ceva mai multa economie la grasimi, zahar si sare. Un litru si jumatate de lichid va fi consumat obligatoriu, in fiecare zi; de asemenea, vor fi efectuate suficiente exercitii fizice si un psihic bun. Cam aceasta ar fi reteta pentru ca viata sa fie mai lipsita de suferinte, protejata de boli cardiovasculare, hipertensiune arteriala, supragreutate, diabet, guta sau diferite forme de cancer. Cine renunta la alimentele pe care nu le tolereaza va scapa de problemele de sanatate pe care le are.

Media 5

inceputul paginii..