Prezentare

Medical Ocupational, infintata in 2005, este prima societate in domeniul serviciilor medicale private care a stabilit legatura dintre Societatiile de Asigurare, Asigurat si furnizorii medicali. Cadru legislativ creat in 2006 si aderarea Romaniei la U.E ofera o noua alternativa pacientiilor si anume asigurarile private de sanatate. Medical Ocupational stabileste solutiile medicale acoperite in asigurarile private de sanatate, identifica cele mai bune servicii medicale creand reteaua de furnizori medicali, fiind Prestatorul General al serviciilor medicale pentru Societatiile de Asigurare AXA Life Insurance( fosta Omniasig Viata), BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group, G.B.G Insurance International.

Fondata la initiativa unor specialisti, Medical Ocupational reprezinta materializarea viziunii si experientei acestora. Pornind de la principiul “garantarea calitatii si accesibilitatii serviciilor medicale” s-a investit in trei directii principale:

Daca investitia in dotari echipamente IT si software a insemnat in primul rind bani, investitia in construirea retelei de furnizori medicali – clinici, cabinete, spitale farmacii, laboratoare – la nivel national, a insemnat:

  • identificarea
  • selectarea
  • scolarizarea

personalului administrativ din clinicile agreate in vederea insusirii procedurilor de lucru comune in vederea eficientizarii accesului la serviciile medicale ale asiguratului.

Cea mai mare retea de furnizori medicali agreati la nivel national si international se dezvolta continuu avand la baza criterii specifice de selectie si instrumente IT performante de comunicare. Astfel, fara a face rabat de la calitate, obtinem costuri avantajoase pentru serviciile medicale. Contractele cu furnizorii medicali sunt executate prin decontare directa cu tarife preferentiale si discounturi. Derularea acestora se face cu respectarea protocoalelor administrative si medicale agreate de toti partenerii nostri. Modulele database integrate comun cu furnizorii medicali agreati gestioneaza serviciile medicale accesate de catre asigurati.